Betalen

Je kunt je bestelling op verschillende manieren betalen. Dat gaat allemaal online
en uiteraard op een veilige manier.

iDeal
Met iDeal kun je eenvoudig en snel betalen. Voor het gebruiken van je iDeal heb je naast je bankpas ook je electronic cardreader van je bank nodig. Het is handig om die vast klaar te leggen voordat je gaat bestellen.  De betaling via iDeal is direct verwerkt. We zullen je bestelling dan ook gelijk in behandeling nemen. Voor het betalen met iDeal gelden er geen minimum en maximum bedragen. Voorwaarde is alleen dat er ten tijde van de betaling voldoende saldo op je rekening staat.

Credit Card
Met een Credit Card kun je je bestelling ook betalen. We accepteren Credit Cards van MasterCard, Visa en American Express. Een betaling door middel van een Credit Card is gelijk verwerkt en wij zullen je bestelling dan ook gelijk verwerken. Ook voor het gebruik van je Credit Card heb je veelal een electronic cardreader nodig. Het is handig om die vast klaar te leggen voordat je gaat bestellen.

Mister Cash
Woon je in België, dan kun je ook betalen met Mister Cash. Je betaling is dan direct verwerkt en we zullen je bestelling dan ook gelijk verwerken.

 
 
Alle manieren van betalen zijn kosteloos. Je betaalt dus alleen voor je bestelling.