Ontwerp op maat | Uniek ontwerp

Geboortekaartje op maat

Een uniek ontwerp laten maken

 

Weet je dat alle geboortekaartje op deze website uniek zijn? Met de hand getekend en geverfd, door mij, Mijke. 

Een kaartje kun je eenvoudig zelf aanpassen en bewerken in de editor. Naast de tekst, de lettertypes en kleuren kun je ook kiezen tussen een tal van afbeeldingen om je geboortekaartje helemaal eigen te maken. Voeg bijvoorbeeld een lief vogeltje toe, een mooie maan of een paar bloemen.

Tip: Als je twijfelt over je ontwerp, neem dan contact op voor gratis advies.

Moeite met kiezen? Lees dan deze blog >>

Bekijk hier alle geboortekaartjes uit de collectie>


Een bestaand ontwerp laten aanpassen

Hebben jullie een kaartje in mijn collectie gezien maar willen jullie graag een kleine aanpassing? Daar kan ik jullie natuurlijk mee helpen; super leuk!

Wist je dat kleine aanpassingen vaak kosteloos zijn? Afhankelijk van jullie wensen vraag ik soms een kleine vergoeding.
Neem vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden. Ik help je graag.

 

Een geheel nieuw ontwerp laten maken.

Dol op mijn ontwerpstijl maar in de collectie niet hét perfecte kaartje kunnen vinden?  Naast de bestaande collectie kan ik een ontwerp op maat voor jullie maken. Bij een ontwerp op maat maak ik een geboortekaartje speciaal voor jullie en jullie kleintje.

Leuke voorbeelden van enkele ontwerpen die ik eerder heb gemaakt vind je hier>>

Een ontwerp op maat is al mogelijk vanaf een meerprijs van 250 euro (incl. 2 aanpassingsrondes en een proefdruk). Dit zijn de ontwerpkosten. Daar komen de kosten voor het geboortekaartje nog bij. De prijs van het geboortekaartje is afhankelijk van de hoeveelheid, het formaat en de afwerking. 

Het laten maken van een ontwerp op maat is een mooi en bijzonder proces. In dit proces leer ik jullie altijd een beetje kennen. Ik ben immers vaak de eerste die weet wat de naam gaat worden.. Als je leuk vindt om meer over mij te weten, dan lees je dat hier >. Of volg me op social media.

 

 

Stap 1: Contact & ideetjes

Jullie zijn eruit! Jullie willen graag een geboortekaartje op maat door mij laten maken. Súper leuk!
De ideetjes /voorkeuren die jullie hebben mogen jullie mij mailen. Laat je me ook weten hoeveel kaarten jullie nodig hebben en welk formaat? Dan kan ik aan de slag met een offerte. Als er behoefte aan is kunnen we bellen om het e.e.a. te bespreken.

Probeer uiterlijk week 30 in de zwangerschap contact met me op te nemen. Dit is overigens niet noodzakelijk, maar wel fijn. Dan is er nog meer dan voldoende tijd om het geboortekaartje te realiseren.

Tip; wacht niet te lang met het aanvragen van een offerte. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. vol=vol.

 

Stap 2: offerte

Jullie vinden de offerte akkoord en ik sta te popelen om aan de slag te gaan. Ik stuur jullie een factuur voor de aanbetaling (25% van het totaalbedrag op de offerte).
En dan ga ik aan de slag. Binnen twee weken kunnen jullie de eerste schets verwachten en is er ruimte voor aanpassingen.

Tip: Er zijn echt een tal van extra’s om het kaartje helemaal compleet te maken! Denk hierbij aan bijpassende sluitstickers, een geboortebord, een poster en nog veel meer>

 

Stap 3: het ontwerp

De aanpassingen voer ik door en na akkoord ga ik aan de slag met het verder uitwerken van het ontwerp. In pen of in kleur; afhankelijk van de wensen. De tekst die jullie me aanleveren en dé naam verwerk ik op het kaartje.
Er kunnen weer aanpassingen gedaan worden en na akkoord bestel ik een proefdruk voor jullie. De proefkaart kunnen jullie binnen enkele dagen verwachten.

Tip: bestel de enveloppen vooraf. Heel fijn als je dat niet meer tijdens de kraamweek hoeft te regelen.

 

Stap 4: geboren

De baby is er! Gefeliciteerd. Stuur mij de laatste gegevens door via de mail. Ik pas het kaartje voor jullie aan en jullie ontvangen nog een laatste digitale proefdruk. Na akkoord worden de kaarten de volgende werkdag gedrukt en de bestelling wordt via PostNL naar jullie toe gestuurd.

 

Heb je nog vragen of is iets niet duidelijk? Neem dan vrijblijvend contact met me op.


Geniet van de mooie tijd!

foto van Mijke Desserjer terwijl ze illustraties maakt

 

 

 

‘Bewonder & verwonder, altijd’

Liefs, Mijke