Geboortekaartjes dieren

Geboortekaartjes dieren

Lieve en stoere geboortekaartjes met dieren

Diertjes op een geboortekaartje zijn razend populair. Niet alleen omdat een geboortekaartje met dieren onwijs schattig is, maar ook omdat het voor zowel een jongen als meisje kan. Ik vind geboortekaartjes met dieren ontwerpen een van de allerleukste dingen om te doen. De dieren in mijn tekeningen worden vaak getekend als knuffels en er is een mooie combinatie tussen de werkelijkheid en fantasie. Ook erg mooi, is een kaartje met een lijntekening van een dier. Tip: deze kaartjes met een lijntekening kunnen ook gedrukt worden met foliedruk!

Ook is een dier op een kaartje lief. Het maakt het kaartje bijna aaibaar! Niet zo gek dus dat het al jarenlang een geliefde trend is op het gebied van babykaartjes. In deze blog vertel ik je meer over geboortekaartjes met dieren.


Welke dieren kunnen op een geboortekaartje?

Daar kan ik heel kort over zijn: in principe kan ieder dier op het geboortekaartje van jouw zoon of dochter verwerkt worden. Huisdieren zoals een kat, hond of konijn, maar ook wilde dieren, boerderijdieren, bosdieren en onderwaterdieren. Ik heb al veel geboortekaartjes met dieren voor je ontworpen, dus je kunt eenvoudig een kaartje kiezen en zelf de persoonlijke gegevens zoals de naam, het gewicht en de geboortedatum toevoegen. Zit hét ontwerp er niet tussen? Dan kies je een ontwerp dat bij jullie past waarna je zelf je favoriete dier toevoegt in de ontwerptool.

“Kom je je favoriete dier niet tegen of wil je een huisdier aan het geboortekaartje toevoegen? Ik teken graag een ontwerp op maat!”

Geboortekaartje olifant

Een geboortekaartje met olifant is ontzettend hip. Het schattige dier met zijn grote oren laat heel veel hartjes sneller kloppen. Ben je op zoek naar een geboortekaartje met olifant voor jouw kindje? Goed nieuws: er zijn er genoeg verkrijgbaar bij Mijksje! Wat vind je bijvoorbeeld van dit geschilderde roze olifantje? En hoe leuk is dit bijzondere, handgetekende olifantje met een ballon? Wil je dat het geboortekaartje met een olifant extra bijzonder is, bekijk dan eens deze ronde kaart.

Geboortekaartje giraffe
Ook giraffen zijn populaire dieren voor op geboortekaartjes. Ik zet een aantal lieve geboortekaartjes met giraffe hieronder voor je op een rijtje.

 

Lieve geboortekaartjes dieren

Geboortekaartjes met dieren zijn zó lief! Krijgen jullie een dochter, dan is een dier met kleertjes aan onwijs schattig om toe te voegen aan het kaartje. Bekijk bijvoorbeeld dit geboortekaartje met een konijntje. Het roze rokje en de kroon maken het helemaal af. En hoe lief is dit geboortekaartje met een muisje of deze kaart in de vorm van een vlinder?
 

Stoere geboortekaartjes dieren

Zijn jullie op zoek naar een stoer geboortekaartje met dieren? Goed nieuws: er zijn genoeg stoere ontwerpen te vinden. Leeuwen zijn natuurlijk onwijs stoer en krachtig. Dit ronde kaartje met leeuw is heel gaaf en met de hand getekend, maar ook dit geboortekaartje met leeuw is populair. Liever een ander stoer dier op een geboortekaartje, dan is dit houten kaartje met een krokodil een absolute aanrader. Niets is te gek: wil je een konijn in een vliegtuig, een beer in het bos of een lijntekening van een walvis? Het is allemaal mogelijk! 

 

Bosdieren, boerderijdieren, zeedieren en wilde dieren op een kaartje

Er zijn zoveel verschillende dieren die je kunt toevoegen aan het babykaartje. Combineer bijvoorbeeld bosdieren met vallende bladeren en paddenstoelen en je hebt een echt geboortekaartje voor de herfst. Bekijk bijvoorbeeld eens dit schattige kaartje met hertje! Ook geboortekaartjes met zeedieren en boerderijdieren zijn ontzettend leuk. Ben je benieuwd welk kaartje het beste bij jullie wensen past en kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met mij op, ik help jullie graag!
 

Geboortekaartjes met dieren: hoe verwerk je de dieren?

Wat voor geboortekaartje met dieren jullie ook willen: het is te vinden bij Mijksje, zelf te ontwerpen in de ontwerptool óf het kan op maat worden gemaakt. Hoe leuk is dat! Maar hoe werkt dat eigenlijk, een geboortekaartje maken en dieren toevoegen aan een bestaand ontwerp? Ik leg het je stap voor stap uit in deze blog!
 

Huisdier op het geboortekaartje verwerken

Een huisdier is natuurlijk ook ‘part of the family’: hoe leuk is het om hem of haar ook op het geboortekaartje te verwerken? Een huisdier op het geboortekaartje van jullie zoon of dochter maakt het nóg persoonlijker! Kies een hond, kat of konijn in de ontwerptool of laat jullie huisdier tekenen door mij.
 

Heb je nog vragen of wil je een geboortekaartje met dieren op maat?

Superleuk dat jullie op zoek zijn naar een geboortekaartje met dieren voor jullie zoon of dochter. Persoonlijk vind ik dat lieve, stoere of grappige diertjes een kaartje helemaal compleet maken! Heb jij nog vragen over de dieren geboortekaartjes, over het kiezen en ontwerpen van het perfecte kaartje of kan ik iets anders voor jullie betekenen? Neem gerust contact op en ik sta graag voor jullie klaar.
 

foto van Mijke Desserjer terwijl ze illustraties maakt

 

 

 

‘Bewonder & verwonder, altijd’

Liefs, Mijke