Garantie

Garantie

Milieu
Ik vind het belangrijk om zo goed mogelijk voor ons milieu te zorgen. Alle kaarten die je bestelt bij Mijksje worden gedrukt op FSC-gecertificeerd papier. Hierdoor wordt voldaan aan hoge milieu-eisen. Ook wordt er tijdens de productie er alles aan gedaan om zo min mogelijk verlies te laten optreden.
 
Garantie op onze producten
Voor alle artikelen die je bij mij koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voldoet het product niet aan deze verwachtingen, ben je ontevreden? Neemt u dan alstublieft contact met me op. Wil je een product aan ons retourneren? Stuur het dan gratis naar: Sparkles – o.v.v. Mijksje en uw Ordernummer | Antwoordnummer 5544 | 3700 VB Zeist. Na ontvangst nemen we contact op om tot een goede oplossing te komen samen.
 
Niet tevreden?
Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over onze dienstverlening of heb je een klacht, dan vragen we dit binnen 14 dagen aan ons kenbaar te maken. Dat kan op de volgende wijze:
  • via e-mail: info@mijksje.nl
  • schriftelijk: Mijksje, Kroppestraat 2, 6071 HD Swalmen

Wij doen er alles aan om jouw probleem binnen 72 uur naar 100% tevredenheid op te lossen. Dat beloven we!

Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).
Tevens kun je de klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)
 
Eigen verantwoordelijkheid
Een aantal zaken zijn echter je eigen verantwoordelijkheid. Daarmee bedoelen we de kwaliteit van de eventuele foto of beeldmateriaal dat je zelf hebt geupload, de juistheid van het adres van de bestelling en alle tekst. Voor deze onderdelen is Mijksje niet verantwoordelijk.
 
Verzending en klachten over verzending
Meer informatie over verzending en klachten over verzending vind je op onze pagina over bezorging.
 
Veilig betalen
Op onze pagina over de betaalmogelijkheden vind je alle informatie over de verschillende vormen van betalen. Voor de afhandeling van de verschillende betalingen maakt Mijksje gebruik van de diensten van Mollie - een aanbieder van online betalingsdiensten. Je betaalt bij ons niet extra voor de betaling die je doet. Je rekent dus uitsluitend je eigen bestelling af.
 
Tips, advies en vragen
Heb je tips voor Mijksje, advies voor de verbetering van onze dienstverlening of andere vragen, dan horen wij die graag. We staan open voor suggesties en aanbevelingen. Stuur een mail naar info@mijksje.nl