BLOG - Lieve kaart met een huisdier

Lieve kaart met een huisdier

Op zoek naar een lieve kaart? Ga voor een geboortekaartje met eigen hond, kat, vogel of konijn!

 

Als het om een geboortekaartje gaat is er heel veel mogelijk. Zo zijn er bijvoorbeeld botanische geboortekaartjes, geboortekaartjes passend bij een seizoen, dieren geboortekaartjes en minimalistische geboortekaartjes. Ben je op zoek naar een lieve kaart en heb je één of meerdere huisdieren? Ga dan voor een geboortekaartje met een huisdier! Niet alleen is het ontzettend schattig en speels, het weergeeft ook heel goed de nieuwe gezinssamenstelling. Want zeg nou zelf: een hond, kat of konijn hoort er toch gewoon bij?!


Lieve kaart met een huisdier

Wist je dat wereldwijd meer dan de helft van de mensen minimaal één huisdier heeft? Ongeveer een derde van de wereldbevolking heeft een hond als huisdier, een kwart van de bevolking heeft een kat als huisdier en ongeveer 10 procent van de mensen heeft een vis of konijn als huisdier. Hebben jullie ook een huisdier en is er een kleine op komst? Dan is het erg leuk om een hond, kat, konijn of een ander huisdier in het geboortekaartje terug te laten komen. Zo ontstaat er gegarandeerd een lieve kaart om de geboorte aan te kondigen.

Geboortekaartje met een hond

Een lieve kaart naar jullie dierbaren sturen om de geboorte van jullie zoon of dochter bekend te maken? Dan is een geboortekaartje met een hond onwijs leuk. Een hond is lief, loyaal en echt onderdeel van het gezin. En kinderen zijn vaak gek op honden. Een van mijn favoriete geboortekaartjes met een hond, is deze lieve kaart met een jongetje en een hond. En wat vind je van dit silhouet geboortekaartje met een hond?

 

 

Geboortekaartje met een kat

Een andere lieve kaart met een huisdier, is dit bijzondere geboortekaartje met een poes. Dit geboortekaartje met een kat is niet alleen uniek dankzij het handgeschilderde ontwerp, ook beschikt dit kaartje over een mooie ronde vorm. Echt een lieve kaart om indruk mee te maken! Een kat op een geboortekaartje kan symbool staan voor jullie eigen kat of poes, maar ook voor de verzorgende en beschermende eigenschap van katten. Natuurlijk kan je ook een geboortekaartje met een kat kiezen als je gewoon gek bent op katten.

 

Tip: kies je voor een schattig of stoer geboortekaartje met een kat of een ander huisdier? Bestel altijd een proefdruk van je lieve kaart. Zo weet je zeker of alles klopt én helemaal naar wens is.

 

Geboortekaartje met een konijn

Een geboortekaartje met een huisdier is leuk om te kiezen wanneer je daadwerkelijk een huisdier hebt, maar je hoéft natuurlijk geen hond, kat of konijn te hebben om voor zo’n lieve kaart te gaan. Een geboortekaartje met een konijn is al een lange tijd populair. Het zijn lieve, tedere en vriendelijke dieren. Ik heb dan ook veel geboortekaartjes met een konijn ontworpen. Hoe leuk is deze lieve kaart met een wiegje en konijn? Of dit geboortekaartje met een konijn? Komt er een broertje of zusje bij? Dan is dit geboortekaartje met konijntjes ook erg leuk.

 

Zelf een huisdier toevoegen aan een ontwerp

Alle ontwerpen kunnen worden aangepast in de designtool. Heb je een geboortekaartje uitgezocht en wil je één of meerdere huisdieren toevoegen? Klik dan op ‘bewerk deze kaart’ en ga naar ‘afbeeldingen en versieringen’. Je vindt hier allerlei illustraties om toe te voegen aan het geboortekaartje. Boerderijdieren en andere dieren, maar ook huisdieren. Voeg je favoriete hond of kat toe en maak het geboortekaartje helemaal compleet.

  •  

Lieve kaart met huisdier op maat laten maken?

Staat jouw huisdier niet tussen de illustraties? Dan kan je jouw huisdier ook laten schilderen door mij. Combineer de op maat geschilderde illustratie met een bestaand ontwerp geboortekaartje of laat een volledig geboortekaartje met een kat, hond, konijn of ander huisdier op maat maken door mij. Wat je wensen ook zijn: ik denk graag met je mee en doe er alles aan om jouw droomgeboortekaartje te creëren. Heb je andere vragen? Stel ze gerust!


Veel ontwerp plezier en geniet van de mooie tijd!

foto van Mijke Desserjer terwijl ze illustraties maakt

 

 

 

‘Bewonder & verwonder, altijd’

Liefs, Mijke