BLOG - Lijntekening geboortekaartje

Lijntekening geboortekaartje

Een lijntekening geboortekaartje: een uniek en persoonlijk kaartje

 

Gefeliciteerd, je verwacht een kindje! Ontzettend leuk maar natuurlijk ook spannend. Er moet van alles geregeld worden en er komen ongetwijfeld (veel) nieuwe dingen op je af. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen of maken van het geboortekaartje. Er is zoveel mogelijk en er zijn zoveel soorten! Wees gerust: dit komt helemaal goed. Een erg populair en persoonlijk kaartje, is een lijntekening geboortekaartje. Benieuwd of dit soort geboortekaartje iets voor jullie is? Lees dan gauw verder.


Wat is een lijntekening geboortekaartje?

Een lijntekening is ontzettend mooi, subtiel en uniek. Het is een tekening waarbij alleen de buitenste lijnen zichtbaar zijn. Het wordt ook wel een pentekening genoemd en het is te maken van alle gezinsleden, huisdieren en bijvoorbeeld van voetjes. Een geboortekaartje met een pentekening heeft een zachte, persoonlijke en minimalistische uitstraling en is juist daarom ontzettend populair. Natuurlijk ook omdat het er erg mooi uitziet.
 

Wat kan als lijntekening op een geboortekaartje?

Je kan op verschillende manieren met een lijntekening de geboorte van jullie zoon of dochter aankondigen. Kies bijvoorbeeld voor een pentekening die de gezinssamenstelling weergeeft, een lijntekening van een jongetje of meisje of een prachtige pentekening van handjes. Hebben jullie al een zoon of dochter en komt er een broertje of zusje bij? Dan kan je kiezen voor een lijntekening geboortekaartje met broertjes, een pentekening met zusjes of een kaartje met broer en zus. Op deze manier wordt het een ontzettend persoonlijk kaartje.

Liever een ander gezinslid, een huisdier of iets anders als lijntekening op het geboortekaartje? Er zijn talloze mogelijkheden en je kan het zo persoonlijk maken als je zelf wil.

 

 

Lijntekening foliedruk

Wat is foliedruk? Foliedruk is een dun laagje folie dat onder andere op een kaart kan worden gedrukt. Foliedruk geboortekaartjes is en blijven een enorme trend. Goudfolie, zilverfolie, roségoudfolie of andere kleuren foliedruk staan heel chic op een geboortekaartje en geven je kaartje net wat meer glans. Het is ook mogelijk om de tekening van lijnen, de naam en andere elementen te voorzien van foliedruk. Kies je favoriete kleur foliedruk en je pentekening springt helemaal uit het geboortekaartje! Mooie voorbeelden van lijntekening geboortekaartjes met foliedruk, zijn:

 

 

Wat is foliedruk? Je leest erover in deze blog!

 

Lijntekening laten maken op maat

Er zijn verschillende unieke, handgetekende lijntekeningen te vinden in de webshop. Zit het voor jou perfecte ontwerp geboortekaartje met een pentekening er niet tussen of wil je het nét even anders? Kies dan voor een lijntekening laten maken op maat. Laat al jouw gezinsleden naar voren komen op het geboortekaartje in de vorm van een lijntekening, voeg een gezinslid of huisdier toe aan een bestaand geboortekaartje of kies voor een ander extra element. Heb je een mooie foto van jullie kindje of van het gezin? In veel gevallen kan je hiervan ook een lijntekening laten maken. Weet je nog niet helemaal welke lijntekening je moet laten maken voor het geboortekaartje? Ik denk heel graag met jullie mee. Samen zorgen we ervoor dat jullie volledig achter het ontwerp staan en gelukkig worden van het op maat getekende kaartje.

 

Extra's voor jouw lijntekening geboortekaartje

Een persoonlijk kaartje nóg unieker en persoonlijker maken? Dan kan je verschillende extra’s toevoegen aan het geboortekaartje. Denk aan:

 

Meer weten over een persoonlijk kaartje met een lijntekening?

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er talloze mogelijkheden op het gebied van een lijntekening geboortekaartje. Ben je op zoek naar een persoonlijk kaartje met een lijn- of pentekening maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of heb je een passend ontwerp gevonden en heb je vragen over het aanpassen van het kaartje? Wat je vraag ook is: stel hem gerust. Ik sta heel graag voor je klaar. Een lijntekening laten maken op maat? Geef je wensen door en ik kijk zo snel mogelijk naar de mogelijkheden.


Veel ontwerp plezier en geniet van de mooie tijd!

foto van Mijke Desserjer terwijl ze illustraties maakt

 

 

 

‘Bewonder & verwonder, altijd’

Liefs, Mijke