Prijsinformatie

Prijzen geboortekaartjes


Voordat je een kaartje bestelt is het natuurlijk fijn om te weten wat het gaat kosten! Er zijn zoveel keuzes omtrent formaten, papiersoorten en afwerkingen, dat dit niet in een tabel valt weer te geven. Wanneer je het kaartje wat je aanspreekt aanklikt, kom je in een scherm met meer informatie over dit kaartje. Scrol een stukje naar benden, je ziet nu aan de rechterkant 'bereken de prijs met onze prijscalculator' staan. Hier vind je de exacte prijs van het betreffende kaartje.

 

Staffelkorting

Mijksje berekent de prijzen aan de hand van staffels. Hoe meer kaartjes je bestelt, hoe meer korting je krijgt op elk kaartje. Hierdoor betaal je dus een lagere stuksprijs als je grotere aantallen besteld. Bereken met de prijzencalculator op de pagina van jouw favoriete kaartje de totaalprijs.

 

Papiersoorten

Voor de luxere papiersoorten rekenen we een kleine toeslag per kaart. Dit varieert van €0,10 voor een klein enkel geboortekaartje tot €0,40 voor een grotere, dubbele kaart. Met de prijscalculator op de kaartpagina's of in jouw eigen collectie kun je de exacte toeslag voor jouw kaartje berekenen!

 

Proefdruk

Voor je eerste proefdruk betaal je bij een regulier kaartje maar € 1,-, voor speciale kaarten zoals foliekaartjes en houten kaartjes is dat slechts € 2,50. Je ontvangt voor dat bedrag het kaartje afgedrukt thuis op de door jou gekozen papiersoort met de envelop in kleur naar eigen keuze. Daarbij ontvang je ook papierstalen van de overige papiersoorten en stalen van alle envelopkleuren.
Wil je een volgende proefdruk bestellen? Dat kan! Je betaalt dan de stuksprijs van de kaart. De exacte prijs daarvan kan je berekenen via de prijscalculator op de pagina van jouw favoriete kaartje.

 

Enveloppen

Ook enveloppen heb je in vele soorten en maten.  Een witte envelop (12*12 cm) kost €0,27. Een envelop met gouden inlay kost 0,65 euro per envelop. Voor ieder wat wils.

 
Bestel enveloppen >>

 

Sluitzegels

Bijpassende (sluit)stickers zijn verkrijgbaar voor €6,95 euro voor 25 stuks.

Hulp nodiig bij het ontwerpen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Bestel sluitzegels >>

 

 

Verzendkosten

Bij een bestelling tot 50 stuks kaarten of enveloppen betaal je binnen Nederland, België en Duitsland € 4,75 aan verzendkosten (brievenbuspakket). Vanaf 50 stuks is dat € 5,75 (standaard pakket).

 

Direct verzendservice

Locatie

Prijs per kaart
geboortepost

Binnen Nederland:

€ 1,44 incl. postzegel
(excl. drukkosten)

Naar buitenland:

€ 2,03 incl. postzegel
(excl. drukkosten)

Voor zware dubbele kaarten in het formaat 14x21 betaal je 1 postzegel extra in verband met het extra gewicht.

Meer informatie over de verzendservice >>