Proefdruk vanaf 1 euro

Proefdruk

Een proefdruk bestellen van je favoriete geboortekaartje(s) raad ik zeker aan! Zo weet je of je tevreden bent met de kleur (deze kan nog wel eens afwijken van het scherm), alle tekst leesbaar is en je tevreden bent over de papiersoort.

Daarnaast is het natuurlijk super leuk om een proefdruk te ontvangen: het kaartje voor jullie baby echt in handen hebben is een bijzonder moment. 'Alsof het opeens allemaal echt wordt'. Want zeg nu zelf, het blijft zo'n onbeschrijfelijk wonder, dat een baby in je buik groeit, het is eigenlijk niet te bevatten.
 

Bij eerste de proefdruk ontvang je een waaier met alle papiersoorten, kleurstaaltjes van de enveloppen en een klein zakje met extra's (zoals de houten figuurtjes, strikjes etc).
 

Wanneer je de proefdruk vóór 14.00 u bestelt (voor de meeste geldt zelfs voor 18.00 u), dan wordt deze dezelfe dag verzonden. (Proefdrukken met foliedruk of op hout worden binnen 2-3 werkdagen verzonden)

Je kaartje maken

- Maak je persoonlijk account aan (kies voor inloggen).
- Kies het kaartje of de kaartjes die je leuk vindt.
- Bewerk het kaartje zoals jij dat graag wilt.
- Sla het kaartje op in je eigen account.
 

Je kaartje bestellen

- Ga vervolgens het bestelproces in en kies voor “Proefdruk”.
- Kies de papiersoort die je wenst.
- Kies het gewenste formaat.
- Kies de papiersoort waarop het kaartje gedrukt moet worden.
- Kies de kleur van de envelop. 
- Reken je bestelling af.
 

Kosten proefdruk

De eerste proefdruk van een kaart kost 1 euro incl. verzending. Een luxe eerste proefdruk van een kaart met bijvoorbeeld foliedruk, op hout etc, kost 2,50 euro incl. verzending. Voor de volgende proefdruk betaal je de reguliere prijs voor een proefdruk.

Heb je nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.